Loqal – новинний агрегатор Loqal
Що робити, якщо рис прилипає до каструлі: потрібно додати лише один інгредієнт
Новини

Що робити, якщо рис прилипає до каструлі: потрібно додати лише один інгредієнт

Zaxid.net • 3 переглядів • 1 хв читання

Рис часто прилипає до дна каструлі, навіть якщо ви все робите правильно, через що його смак помітно погіршується. Проте є простий спосіб уникнути цієї проблеми. Huffpost розповідає, що робити, якщо рис прилипає до каструлі.

Щоб рис не прилипав до каструлі, можна використовувати один доступний фрукт – лимон. Після того, як ви поставили каструлю з рисом на вогонь, перед його закипанням додайте трохи лимонного соку у воду. Лимонний сік запобігатиме злипанню рису, а також зробить смак рису яскравішим та поліпшить текстуру зерна. Завдяки цьому він не прилипатиме до дна каструлі.

Проте якщо у вас немає під рукою лимонного соку, є інший варіант. Ви можете додати трохи олії у воду перед кип’ятінням, що допоможе зробити рис розсипчастим та рівномірно приготовленим.

3