Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Шаурма буде ідеальна: чому рветься лаваш і як цього уникнути

Шаурма буде ідеальна: чому рветься лаваш і як цього уникнути
Zaxid.net • 3 переглядів • 1 хв читання

Тонкий лаваш часто рветься під час приготування страв, особливо коли ви завертаєте в нього начинку. Це може зіпсувати вигляд страви та зручність подачі. Shuba розповідає, чому так відбувається та як цього уникнути.

Є дві причини, чому лаваш може рватися: він надто сухий або занадто просочений. Найчастіше можна зіткнутись саме з першою причиною. Лаваш може пересихати, якщо в нього збігає термін придатності, порушена цілісність упаковки або тісто для лаваша було надто тонко розкатане.

3