Все більшою популярністю в Україні користуються рецепти страв з екзотичними фруктами. Цей салат — справжня смакова бомба! Він стане хітом кожного столу, адже не тільки смачний, але й містить багато поживних речовин, пише видання Pysznizm.
Помийте та висушіть ананас. Відріжте верхню та нижню частини фрукта, потім зріжте шкірку. Розріжте ананас на чотири довгі шматки, видаливши серцевину з твердої частини. Потім розігрійте гриль або сковороду-гриль і змастіть олією. Смажте ананас на грилі з кожного боку приблизно 3−4 хвилини, доки не з’являться характерні смужки гриля. Після приготування зніміть його з гриля та наріжте на менші шматочки.
Помийте руколу, просушіть та покладіть у велику миску. Промийте та висушіть ягоди. Потім додайте їх у миску з руколою. Також додайте нарізані шматочки ананаса в миску з рештою інгредієнтів. Змішайте мед, рапсову олію та сік лайма в мисці, щоб створити соус. Полийте салат заправкою та обережно перемішайте. Насамкінець приправте салат сіллю та перцем до свого смаку.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт швидкого пирога з трьох інгредієнтів — без борошна та цукру.