Loqal – новинний агрегатор Loqal
Різото з полуницею. Рецепт дня
Новини

Різото з полуницею. Рецепт дня

Zaxid.net • 0 переглядів • 1 хв читання

Різото з полуницею – літній варіант італійської страви.

Розтопіть на сковороді вершкове масло й обсмажте рис разом із дрібно нарізаною цибулею-порей, пише Shuba. Ідеально підсмажений рис має блищати.

Додайте у сковороду шампанське та овочевий бульйон (робіть це невеликими порціями кілька разів).

Почистіть полуницю, розімніть і додайте до рису. Перемішайте. Посоліть і поперчіть.

Коли консистенція рису максимально стане схожа на кремову, востаннє додайте бульйон і шампанське.

Перемішайте, зніміть з вогню та додайте трохи вершкового масла і тертий пармезан. Перемішайте. Потім викладіть на тарілку, прикрасьте полуницею. Страва готова.

0