Loqal – новинний агрегатор Loqal
Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично
Новини

Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично

Факти • 13 переглядів • 1 хв читання

Правильне і ефективне схуднення — це не лише гречка, салат і варене куряче філе. Це поєднання смаків та спецій. Рибний салат із булгуром - рецепт смачного обіду, з яким и будете ситі і продовжите втрачати вагу, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.

Замість булгуру можна взяти кус-кус або бурий рис. Відварюємо булгур до готовності.

Цибулю нарізаємо невеличким кубиком, заливаємо окропом та оцтом для того, щоб вийшла гіркота. Огірок і перець нарізаємо маленьким кубиком. Змішуємо тунець з розчавленим часником. До булгуру додаємо тунець з часником, овочі, кукурудзу та мариновану цибулю (попередньо зливши воду з оцтом). До салату додаємо спеції, мілко нарізану зелень, лимонний сік, соєвий соус та ¼ ч.л. олії. Все ретельно перемішуємо.

Нагадаємо рецепт оригінальної страви в горщиках — човленту по-закарпатськи.

13