Рієт — французька страва, що нагадує паштет, але з шматочками м'яса або риби. Приготувати його нескладно. А ефект може перевершити ваші очікування. Подавайте рієт зі свіжим хлібом — і ви відчуєте чарівний смак цього поєднання. Ну, а про аромат і говорити не доводиться. Він теж чарівний. Готуйте для себе і рідних людей із задоволенням! Пам'ятайте про те, що їжа повинна бути смачною і корисною.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом ласощів, який варто взяти на замітку.
- Рієт готується досить просто, — каже Елла Іванова. — Я дуже люблю цю страву. Вона смачна і ситна. Подавайте їжу естетично, тоді вона буде виглядати апетитно.
Всі інгредієнти з'єднати, попередньо дрібно нарізавши петрушку, в'ялені томати, а запечену рибу розібравши на дрібні шматочки виделкою.
Нагадаємо рецепт паштету з незвичайного інгредієнта — курячих сердечок.