Страва рієт родом із Франції. Вона трохи схоже на паштет, але текстура не кремоподібна, не неоднорідна. Готується рієт досить швидко. А із хлібом так смачно, що не відірватися.
Створити атмосферу ресторану можна і вдома, красиво сервірувавши стіл. До речі, новий посуд сміливо поєднуйте з тим, що дістався вам у спадок.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом смаколика, який варто взяти до уваги. Палітра відтінків смаку в цій страві нікого не залишить байдужим.
Рибу відварити, подрібнити філе за допомогою виделки, додати натерті білки яєць. Приготувати соус із вищезгаданих інгредієнтів, доповнити ними рибу з білками. При подачі доповнити перчиком чилі та зеленню. Дуже смачно зі свіжим чорним хлібом.
Раніше переможець 7-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Вадим Бжезінський (Пава) поділився рецептом огірків кімчі.