Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Рецепт молодої картоплі: справжня смакота літа

Рецепт молодої картоплі: справжня смакота літа
Вінниця.info • 36 переглядів • 1 хв читання

Варто обирати картоплю приблизно однакового розміру, щоб вона зварилася рівномірно. Не обов’язково очищати шкірку - у ній зберігаються вітаміни та особливий смак. Додавайте сіль наприкінці варіння, щоб уникнути затвердіння шкірки. А щоб підкреслити аромат, додайте у воду кріп, лавровий лист або зубчик часнику.

Молоду картоплю варять у підсоленій воді приблизно 15–20 хвилин, залежно від розміру бульб. Щоб перевірити готовність, проткніть картоплю ножем або виделкою - вона має бути м’якою всередині. Дуже дрібні картоплини можуть зваритися вже за 10–12 хвилин. 

Спробуйте ці прості рецепти з молодої картоплі, щоб насолодитися її ніжним смаком і ароматом літа. У нас ви також знайдете десятки ідей з огірками, помідорами, капустою, фруктами. Готуйте легко, смачно і з любов’ю. А якщо сподобались рецепти - не забудьте поділитися ними з друзями!

36