Loqal – новинний агрегатор Loqal
Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим
Новини

Правила ранкового смузі — як зробити напій кориснішим

ТСН • 0 переглядів • 1 хв читання

Смузі покращують роботу травної системи / © Pixabay

Смузі — популярний напій, який легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах. Багато людей вважають корисним смузі на сніданок. Це може забезпечити поживний початок дня та допомогти вам відчути заряд енергії. Пити смузі вранці, протягом години або двох після пробудження, є популярним вибором.

• для того, щоб зробити смузі більш кремовим, — авокадо, горіхова паста/тхіна або замочені горіхи (мигдаль, фундук, волоський, гарбузове насіння), кокосове масло і кокосовий, соєвий йогурт/молоко, чіа або подрібнене насіння льону

• додати білка — веган протеїн (конопляний, гороховий, з кіноа або мікс), гарбузове насіння, тхіна, тофу, соєве молочко, йогурт, колаген

• додати енергії — какао боби, квітковий пилок, кориця, ваніль, какао, маку, гриби рейші або кордіцепс

• травлення — чилі, імбир, кардамон, насіння фенхелю, льон, куркума, паростки, готу кола, сушена малина.

Раніше ми писали про найгірші варіанти сніданків. Більше про це читайте у новині.

0