Баклажанами можна насолоджуватися не лише в сезон. Багато кулінарок їх консервують на зиму.
«Вони дуже смачні та водночас пікантні. Спрдобаються всім», — впевнена блогерка danilchenko77.
Інгредієнти: баклажани 2 кг гострий перець 3 шт часник 5 зубчиків петрушка
Маринад (склянка 250 мл) вода ½ ст цукор 1 ст олія 1 ст оцет 200 г сіль 2,5 ст. л
Приготування: Баклажани відварити 15 хв з моменту закіпання та охолодити.
Перець, часник та петрушку нарізати дрібно.
Для маринаду все об’єднати та довести до кипіння й охолодити.
Баклажани нарізати та скласти в ємність, посипаючи кожен шар овочевою сумішшю.
Залити маринадом та поставити у холодильник.
«Через 2 дні готові до вживання, але чим довше стоять, тим смачніші», — зазначає блогерка.
Ми також розповідали, як приготувати огірки в томаті з помідорами та грибами за рецептом Ольги Матвєй.