Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Пікантні мариновані баклажани: сподобаються всім

Пікантні мариновані баклажани: сподобаються всім
Факти • 3 переглядів • 1 хв читання

Баклажанами можна насолоджуватися не лише в сезон. Багато кулінарок їх консервують на зиму.

«Вони дуже смачні та водночас пікантні. Спрдобаються всім», — впевнена блогерка danilchenko77.

Інгредієнти: баклажани 2 кг гострий перець 3 шт часник 5 зубчиків петрушка

Маринад (склянка 250 мл) вода ½ ст цукор 1 ст олія 1 ст оцет 200 г сіль 2,5 ст. л

Приготування: Баклажани відварити 15 хв з моменту закіпання та охолодити.

Перець, часник та петрушку нарізати дрібно.

Для маринаду все об’єднати та довести до кипіння й охолодити.

Баклажани нарізати та скласти в ємність, посипаючи кожен шар овочевою сумішшю.

Залити маринадом та поставити у холодильник.

«Через 2 дні готові до вживання, але чим довше стоять, тим смачніші», — зазначає блогерка.

Ми також розповідали, як приготувати огірки в томаті з помідорами та грибами за рецептом Ольги Матвєй.

3