Loqal – новинний агрегатор Loqal
Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу
Новини

Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу

Факти • 0 переглядів • 1 хв читання

Запечені овочі, зокрема печений перець — це просто якась магія, яку можна їсти і вдень і вночі з будь- якими додатками або без. Перець виходить дуже соковитим. Дуже смачно до гарніру, просто з хлібчиком, або на канапку чи брускету, ділиться кулінарка Оксана Ігнатишина.

Перці запекти в духовці або на грилі до чорних підпалин, скласти в пакет і щільно закрутити. Коли перець пом’якшає і вистигне — зняти шкірку і вичистити насіння. Руками розділити на бажані по товщині смужки.

Приготувати маринад з води, олії, оцту, солі та цукру, видавити в маринад часник і нарізати зелень та гострий перчик.

Викласти в контейнер перчик, поливаючи його маринадом. Гарно струсити і залишити на декілька годин маринуватися. Відкрити, спробувати.

Якщо чогось не вистачає — додати за смаком — сіль, цукор або кислоту. І смачного!

Нагадаємо рецепт маринованого гострого перцю по-балканськи.

0