Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Печиво, яке готуватимете постійно: найпростіший рецепт у світі

Печиво, яке готуватимете постійно: найпростіший рецепт у світі
Факти • 1 хв читання

Після того, як популярна фудблогерка Alina FooDee поділилася цікавим рецептом печива, ресурс UkrMedia поділився рецептом ніжного, в міру солодкого і дуже-дуже смачного яблучного печива. Через 30 хвилин його вже можна пробувати.

• Яблука — 2 шт. • Борошно — 350 г • Яйця — 3 шт. • Цукор — 4 ст.л. • Вершкове масло — 150 г • Кориця — 0,5 ч.л. • Розпушувач — 1 пак. (10 г) • Ванілін — 1 пак.

«У мисці збиваю яйця з цукром і ваніліном. Я використовую звичайну виделку. Але, звичайно, вінчиком буде швидше. Можна додати дрібку солі в тісто. Вливаю розтоплене вершкове масло. І перемішую. Потім поступово всипаю просіяне борошно і розпушувач і перемішую ложкою. Тісто виходить густе. До готового тіста додаю натерті на крупній тертці яблука і корицю. Яблука краще брати кисліші — так печиво вийде смачніше. Шкірку з яблук, звичайно, зчищаю — вона тут не потрібна. Викладаю печиво ложкою на деко на невеликій відстані одне від одного. Я використовую спеціальний килимок для випічки. Можна взяти пергамент або просто викласти печиво відразу на змащене маслом деко (якщо раптом немає під рукою пергаменту або килимка для випічки). Ставлю деко з печивом у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Печиво має зарум'янитися, але при цьому залишитися м'яким», — йдеться у повідомленні UkrMedia.

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати ароматний медовий пляцок з простих та доступних продуктів.