Паштет — чудовий винахід у гастрономії. Його ніжна консистенція приводить у захват. Багато хто помиляється, думаючи, що приготувати цю страву в домашніх умовах дуже складно. Це не так, ви можете переконатися в цьому.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який варто взяти до уваги. До речі, страва ця досить бюджетна, якщо готувати її вдома.
— Дуже смачний яловичий паштет готується легко та просто, — каже Елла Іванова. — Він виходить дуже ніжний та ароматний.
Печінку очистити від плівок і витримати у суміші яйця, солі та цукру пару годин у холодильнику. Потім запікаємо з овочами, збризнувши олією. Пропускаємо через блендер, додавши вершкове масло та приправи.
Додатково поливаємо розтопленим вершковим маслом. І коли охолоне, поміщаємо на ніч у холодильник.