Ароматні слойки з різними начинками часто манять з вітрини пекарні, але чи знаєте ви, що їх можна приготувати вдома самостійно з тим же ніжним смаком? За пропорціями у цьому рецепті ви зможете отримати 12 слойок. Рецепт від Кamelena.
З вишні злити всю рідину і добре віджати саму вишню. Додати цукор і перемішати.
Робочу поверхню посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто в довжину до товщини 2-3 мм, розкачуючи в одному напрямку. Нарізати тісто на квадрати зі стороною близько 10 см.
Кожен квадрат змастити трохи збитим яйцем. На половину квадрата викласти вишню, посипати невеликою кількістю крохмалю. Закрити другу половину і добре придавити краї. По краю зробити візерунок виделкою, щоб додатково склеїти тісто.
Викласти слойки на деко, застелене пекарським папером, і знову змастити збитим яйцем.
Випікати у розігрітій до 200°C духовці близько 20-25 хвилин до золотистого кольору. Готові слойки остудити і за бажанням посипати цукровою пудрою.