Є люди, які захоплюються вишуканою їжею в ресторані, але абсолютно консервативні щодо домашньої кухні. Час міняти звички! Адже вдома теж можна готувати страви на рівні високої ресторанної кухні. І нехай вас не дивує, що в суп додається груша, а в морозиво — сіль, в салат — черешня, а в шоколадний десерт — перець. Незвичайні поєднання — незвичайні смаки.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом чудового крем-супу з цвітної капусти з додаванням груші. Цей рецепт простий у виконанні, його втілення не займе багато часу.
Цвітну капусту відварити з цибулею та грушею, посоливши, поперчивши і наприкінці додавши вершкове масло. Перебити в блендері. При подачі додати часник і трохи оливкової олії.
Смачного вам і вашим близьким! Готуйте з натхненням!
Нагадаємо рецепт пюре з цвітної капусти.