Салат виходить смачним, якщо в ньому збалансовано смак інгредієнтів. Досвідчені кулінари радять неодноразово куштувати страву, щоб довести її смак до досконалості. І без цього нічого не вийде. Готуючи, запитуйте думку про страву в рідних та близьких — вони також допоможуть вам зробити смак їжі ідеальним. І, звичайно, треба пам'ятати, що кожна людина має свій смак. Хтось любить гостріше, хтось — з кислинкою, хтось вважає за краще менше солити їжу…
Кулінарка Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом страви. Готуйте із задоволенням! Це важливо!
100 г обсмажених у вершковому маслі креветок
2 столові ложки сметани чи йогурту
1 чайна ложка гірчиці у зернах
Відварені яйця порізати на частини, додати креветки, обсмажені на вершковому маслі, подрібнену селеру, шматочки ківі, зелень. Заправити соусом зі сметани, гірчиці, оливкової олії, соку лимона, солі.
Раніше Елла Іванова розповідала, як приготувати чудовий фруктовий салат — полунично-кавуновий.