Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Не варто так зберігати: три помилки, які псують ваші каструлі та сковорідки

Не варто так зберігати: три помилки, які псують ваші каструлі та сковорідки
Zaxid.net • 1 хв читання

Гарний посуд – це те, що варто цінувати. Однак іноді його можна зіпсувати несвідомо, зберігаючи його неправильно. Southern Living розповідає, яких помилок варто уникати.

Ваша духовка – не місце для зберігання речей. І хоча це може здаватися зручним місцем, духовка піддає ваш посуд впливу екстремальних температур, які з часом можуть пошкодити антипригарні поверхні та покриття.

Шухляда під духовкою насправді призначена не для зберігання посуду, а для підігріву їжі. Тепло, яке виникає там, може скоротити термін служби вашого посуду.

Неважливо, де ви зберігаєте свої каструлі та сковорідки, але якщо вони складені одна на одну – це серйозна помилка.

Таким чином покриття просто дряпається та пошкоджується, через що посуд втрачає свої властивості. Також якщо покриття пошкоджується, воно може вивільнити хімічні речовини, які можуть проникати у вашу їжу.