Гарний посуд – це те, що варто цінувати. Однак іноді його можна зіпсувати несвідомо, зберігаючи його неправильно. Southern Living розповідає, яких помилок варто уникати.
Ваша духовка – не місце для зберігання речей. І хоча це може здаватися зручним місцем, духовка піддає ваш посуд впливу екстремальних температур, які з часом можуть пошкодити антипригарні поверхні та покриття.
Шухляда під духовкою насправді призначена не для зберігання посуду, а для підігріву їжі. Тепло, яке виникає там, може скоротити термін служби вашого посуду.
Неважливо, де ви зберігаєте свої каструлі та сковорідки, але якщо вони складені одна на одну – це серйозна помилка.
Таким чином покриття просто дряпається та пошкоджується, через що посуд втрачає свої властивості. Також якщо покриття пошкоджується, воно може вивільнити хімічні речовини, які можуть проникати у вашу їжу.