Коротко
Дніпровський кондитер Дмитро Нікіфоренко представив вражаючий торт "Морська глибина", створений на замовлення ресторану. Величний десерт вагою 12 кг має вершковий бісквіт, сирно-вершковий крем та їстівний декор. Створення торта зайняло чотири дні і підкреслює талант кондитера.
Дніпровський кондитер Дмитро Нікіфоренко вразив черговим солодким витвором мистецтва. Цього разу він презентував у соцмережах торт «Морська глибина». Про це пише «Наше місто».
Кондитер повідомив, що цей торт був створений на замовлення ресторана «Mushlya».
«Завжди дуже відповідально, коли замовник повністю довіряє кондитеру розробку дизайну торта. Є тільки тематика і невеличкі побажання, що до зовнішнього вигляду. Все інше, на твій розсуд, твою фантазію, твої навички», – написав він.
Вага торта 12 кг. Начинка: вершковий бісквіт, сирно-вершковий крем Чіз, полуничне конфі, бананово-апельсиновий курд.
Весь декор їстівний. На його створення пішло 4 дні.
Нагадаємо, нещодавно кондитер створив панорамний торт-острів.
Раніше ми писали, що кондитер здивував тортом-автівкою. Також ми розповідали, хто у Дніпрі робить крафтові солодощі.
Фото: Дмитро Нікіфоренко/ Facebook
Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра