Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Меренговий рулет: смакота на кожен день від переможця «МайстерШефа»

Меренговий рулет: смакота на кожен день від переможця «МайстерШефа»
Факти • 4 переглядів • 1 хв читання

Переможець 7 сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезінський (Пава), автор смачного сніданку з авокадо та лососем, запропонував рецепт меренгового рулета з ягодами.

За його словами, це надзвичайна смакота на кожен день.

«Легкий, ідеальний десерт для будь-якої нагоди. Ніжне меренгове тісто, наповнене кремом зі свіжими ягодами, тане в роті. Приготувати його легко і швидко», — стверджує Пава.

Меренга: Яйця 6 шт Цукор 250 гр Сіль ½ ч л Сік лимона 1 ч л Крохмаль 1 ст л Горішки

Крем : Маскарпоне 150 гр Цукрова пудра 25 гр Вершки 100 мл (33%)

Полуниця 300 гр Лохина 200 гр

Відділити білки від жовтків та збити їх міксером 3 хвилини.

Додати сіль, цукор поступово, в кінці лимонний сік.

Коли меренга буде вже досить гарно збита, додати крохмаль та перемішати лопаткою дуже обережно.

На деко, застелене пергаментом, рівномірним шаром викласти меренгу, посипати горішками.

Випікати у заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин. Дати охолонути.

Сир Маскарпоне, холодні вершки збити міксером з додаванням цукрової пудри.

Коржі меренги змастити кремом, додаємо полуницю та лохину.

Скрутити рулет й прикрасити кремом та ягодами.

Публикация от Bzhezynskyi Vadym (@pava_vb)

Ми також розповідали, як приготувати полуничний суп та неймовірно ніжні булочки сінабон з корицею.

4