Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Маринований гострий перець на зиму: рецепт без проблем

Маринований гострий перець на зиму: рецепт без проблем
Факти • 1 хв читання

Українські господині люблять маринувати різні продукти на зиму. Автори Instagram-сторінки «Смачні Рецепти Блогерів» поділилися рецептом маринованого гострого перця.

«Маринований гострий перець на зиму. Найпростіший рецепт, без стерилізації! Ніяких заморочок, маринад — супер, а зберігається такий перець всю зиму прямо в шафці», — йдеться у повідомленні ресурсу.

Перець гострий — 1 кг Часник — 1 головка Мед — 5 ст. ложок Оцет 9% - 250 мл Оцет яблучний — 250 мл Сіль — 1 ст. ложка Селера — кілька гілочок Коріандр (зерна) — 1 ч. ложка.

У чисті банки укладаємо перці (разом з хвостиками). Туди ж додаємо подрібнений часник. Мед перемішуємо з сіллю і коріандром. Яблучний оцет змішуємо з столовим — і заливаємо в банку. Закриваємо кришкою. Можна зберігати прямо в шафі.

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати неймовірний соус із гострого перцю та груші на зиму.