Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Мариновані помідори половинками: простий рецепт на зиму

Мариновані помідори половинками: простий рецепт на зиму
Zaxid.net • 1 хв читання

Коротко

Мариновані помідори половинками – це чудовий спосіб зберегти смак літа на зиму. Рецепт передбачає додавання ароматних трав та спецій для насиченого смаку. Завдяки розрізанню, помідори просолюються швидше, а процес консервації стає більш зручним.

Мариновані помідори половинками – зручний варіант заготівлі, так вони швидше просолюються. Такий спосіб підходить для стиглих або трохи переспілих плодів. Рецепт Сookorama.net.

У кожну стерилізовану банку об’ємом 0,5 л покладіть на дно парасольку кропу, одну-дві гілочки петрушки, порізаний зубчик часнику, лавровий листок, гвоздику, по 5 горошин духмяного та 3 горошини чорного перцю.

Помиті помідори розріжте навпіл і викладіть у банки зрізом донизу.

Додайте в кожну банку по 0,5 чайної ложки солі і 0,5 столової ложки цукру, залийте холодною кип’яченою водою.

Стерилізуйте банки 10-15 хвилин, потім додайте по 0,5 чайної ложки оцту і закрутіть кришками.

Переверніть банки догори дном і вкутайте до повного охолодження.