Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

«Мамин рецепт» малосольних огірків від Івана Янюка: смакота, яку можна їсти вже на другий день

«Мамин рецепт» малосольних огірків від Івана Янюка: смакота, яку можна їсти вже на другий день
Факти • 20 переглядів • 1 хв читання

Кулінар Іван Янюк, який вже показав, як готує кисло-солодкі огірки, поділився ще й рецептом малосольних огірків своєї мами.

«Друзі, хто пам'ятає смачні хрумкі малосольні огірочки, як у мами? Ну що може бути кращим за цей смак літа?» — зазначив він.

Інгредієнти: Огірки — 1,2 кг. Часник — 8 зуб. 6 гілочок кропу Апельсин — 1 шт. Перець горошок — 2 ч/л. Вода — 1,5л. Сіль — 2 ст.л.

Покласти огірки у холодну воду й залишити на три години.

Апельсин розрізати на тоненьки скибочки.

В банку вкладати огірки й скибочки апельсина.

Додати у банки кріп, перець горошком та подрібнений часник.

Приготувати маринад — на літрову банку столова ложка солі.

Накрити банки капроновими кришками.

Готові такі огірки вже за два дні.

Нагадаємо, Іван Янюк також розповів, як смачно приготувати кабачки у духовці. А суддя кулінарного шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як приготувати малосольні цукіні.

20