На зиму огірки можна приготувати з тархуном, апельсином та іншими добавками. Й вони будуть мати свій неповторний смак.
Кулінарка Яна Пишук запропонувала рецепт малосольних огірків на мінералці. Готується дуже просто й готові такі огірки вже на другий день.
Інгредієнти: кілограм невеликих огірків мінеральна вода газована — літр сіль — 2 ст. ложки часник — три зубки пучок кропу
Приготування: На дно ємності викласти половину кропу (попередньо промити).
Огірки промити, відрізати кінчики, скласти щільно в ємність.
На огірки викласти другу половину кропу та дрібно порізаний часник.
Окремо розвести сіль у мінералці.
Залити огірки цією сумішшю (щоб вони були вкриті повністю).
Огірки прибрати у холодильник. Готові вони через 12 — 14 годин.
Раніше ми розповідали, як приготувати мариновані огірки з гірчицею, а також як законсервувати огірки разом з перцем та цвітною капустою.