З кабачків можна приготувати безліч смачних страв. В кожної господині є свої перевірені рецепти, як зробити з цього овоча смакоту.
Відомий український кулінар та суддя кулінарного шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський розповів, як приготувати малосольні цукіні.
«Якщо раптом, друзі або родичі хочуть поділитися з вами кабачками, то можете сміливо брати — у мене є для вас чудовий рецепт, який вам треба обов’язково скуштувати!» — написав він в Instagram.
Інгредієнти: - 900 г ще ніжних цукіні - 3 чайні ложки солі - 2 столові ложки меду - 2.5 ст. ложки яблучного оцту - 3−5 зубочки часнику - 2 ложки олії - пів пучка кропу
Нарізати кабачок 2−3 мм товщиною, засипати сіллю, добре перемішати й залишити на пів години.
Добре відтиснути руками кабачки від води.
Додати мед, яблучний або винний оцет, тоненько нарізаний часник, кріп та олію. Перемішати.
На декілька годин поставити в холодильник і можна їсти.
Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi Lucky (@yaroslavskyi_vova)
Ми також розповідали, як приготувати піцу з цукіні та моцарелою та кабачкову запіканку з курячим фаршем.