Фудекспертка Світлана Левицька, яка розповідала, як смачно приготувати бобові, поділилася рецептом ідеального шпинатного пирога.
«Настільки ніжний по текстурі і насичений по смаку, що розлетівся за лічені хвилини», — розповіла експертка, додав, що досить довго шукала ідеальний рецепт.
Цибулина — велика Часник — 2−3 зубчики Шпинат — 50−200 г Перець Сіль тільки для любителів соленого
Фета або бринза — 300 г Твердий сир, який гарно плавиться для посипки зверху.
Спочатки потрібно приготувати шпинатну начинку. Для цього обсмажити цибулю, часник й шпинат.
Змішати всі інгредієнти для тіста, додати шпинатну начинку й сир Фета. Перемішати.
Вилити тісто у форму застелену пергаментом. Зверху притрусити сиром, який гарно плавиться.
Випікати при 180 градусах біля години.
Публикация от Світлана Левицька | Фудблог | Смачні рецепти (@lanas_diet)
Раніше ми розповідали, як приготувати грузинські пхалі зі шпинатом і куркою. А любителям кабачків сподобаються кабачки по-турецьки, які готуються за 5 хвилин.