Loqal – новинний агрегатор Loqal
Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
Новини

Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл

Факти • 12 переглядів • 1 хв читання

Поєднання сиру й винограду — завжди виграшне. Це чудова страва на сніданок, закуска на святковий стіл і просто смаколик, яким можна ласувати без шкоди для фігури. Якщо у ваших діток немає алергії на складники, сміливо готуйте такі мафіни, їм сподобається, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.

Борошно вівсяне або цільнозернове — 50 г

Виноград розрізаємо навпіл і виймаємо кісточки. Сир подрібнюємо. Змішуємо яйце з молоком, медом, цедрою лимона. До яєчної суміші додаємо сир і виноград, подрібнений горіх. Все ретельно перемішуємо.

Далі додаємо борошно та розпушувач, ще раз перемішуємо та переливаємо суміш у формочки для випікання. Випікаємо мафіни 25 хвилин при 180 градусах.

Раніше рецептом класичних американських мафінів — м'яких та смачних, як у знаменитій американській кав'ярні Starbucks, поділилася Анніна Карпенко.

12