Loqal – новинний агрегатор Loqal
Політика

Літній боул з полуницею, мікрозеленню і квасолею: несподівано смачно

Літній боул з полуницею, мікрозеленню і квасолею: несподівано смачно
РБК-Україна • 7 переглядів • 1 хв читання

Боул із полуницею - це легка, корисна й поживна страва, ідеальна для літнього обіду чи вечері. У ньому поєднуються джерело вітамінів, антиоксидантів і рослинного білка, що робить його чудовим вибором для тих, хто дбає про здорове харчування.

РБК-Україна повідомляє, як вдома легко приготувати боул, який нагадуватиме ресторанну страву.

У глибоку тарілку викладіть шарами: мікрозелень, огірок, авокадо, полуницю та квасолю. Далі посипте горіхами або насінням. Полийте оливковою олією та лимонним соком.

Додайте сіль і перець за смаком.

За бажанням можна доповнити вареним яйцем або тостами з хліба.

Боул з полуницею (фото: realhealthyrecipes.com)

При написанні матеріалу використовувались такі джерела: сайти Real healthy recipes та Good food.

7