Боул із полуницею - це легка, корисна й поживна страва, ідеальна для літнього обіду чи вечері. У ньому поєднуються джерело вітамінів, антиоксидантів і рослинного білка, що робить його чудовим вибором для тих, хто дбає про здорове харчування.
РБК-Україна повідомляє, як вдома легко приготувати боул, який нагадуватиме ресторанну страву.
У глибоку тарілку викладіть шарами: мікрозелень, огірок, авокадо, полуницю та квасолю. Далі посипте горіхами або насінням. Полийте оливковою олією та лимонним соком.
Додайте сіль і перець за смаком.
За бажанням можна доповнити вареним яйцем або тостами з хліба.
Боул з полуницею (фото: realhealthyrecipes.com)
При написанні матеріалу використовувались такі джерела: сайти Real healthy recipes та Good food.
7
7
Джерело