Паста, зроблена з кабачків, може стати чудовою альтернативою спагеті. У цьому рецепті важливо правильно обрати ширину смужок для майбутньої пасти, щоб кабачок тримав форму під час приготування, але в той же час встиг повністю приготуватись.
Наріжте куряче філе зручними шматочками. Кабачок наріжте тонкою соломкою або смужками – очищувати від шкірки не потрібно. Помідори подрібніть, а твердий сир натріть на дрібній тертці (приблизно 50 грамів). Якщо сиру немає, страва залишиться смачною і без нього. Свіжу зелень також подрібніть, пишуть «Вікна».
Розігрійте сковорідку й викладіть на неї куряче філе. Приправте паприкою за смаком. Обсмажуйте м’ясо на середньому вогні під кришкою до напівготовності, це займе близько 10 хвилин.
Додайте до філе нарізаний кабачок. Посоліть і тушкуйте під кришкою ще 2 хвилини. Добре перемішайте, додайте подрібнені помідори та сметану, знову перемішайте.
Готуйте все разом ще 10-13 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Під час подачі посипте страву тертим сиром і зеленню або додайте ці інгредієнти безпосередньо до страви на сковорідці.