У віці 92 років померла відома американська кулінарна оглядачка та письменниця Маріан Буррос – авторка легендарного рецепту сливового пирога, що став найпопулярнішим у The New York Times. Маріан Буррос зробила величезний вклад у розвиток медіа й культури харчування в США. Її сливовий пиріг досі є кулінарним хітом у світі через свою надійність та простоту, а також чудовий смак. Рецепт славнозвісного пирога Маріан Буррос публікує The New York Times.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Збийте міксером цукор і розм'якшене масло, додайте яйця і знову збийте.
Потім додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, акуратно збийте. Тісто має вийти густим і пружним. Викладіть тісто у форму для випікання.
Помістіть половинки слив зверху на тісто, внутрішньою стороною сливи догори. Посипте сумішшю цукру і кориці.
Випікати 45 хвилин, подавати ідеально з морозивом (якщо любите настільки солодкі десерти).