Літом господарки стараються приготувати побільше різноманітних огіркових салатів на зиму. Цей салат дуже смачний, за умови, що нічого в рецепті не міняти. Складники доступні, бюджетні, тому сміливо беріться готувати, радить кулінарка Надія Карпова.
Огірки та цибулю порізати кружальцями, приблизно 1 см завтовшки (або трохи тонше). Різану цибулю розібрати на окремі кільця. Скласти овочі в каструлю. Додати решту компонентів, перемішати. Варити 10−15 хвилин, доки огірки не почнуть змінювати колір. Розкласти по стерилізованих банках, щільно утрамбовуючи, закатати.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт смачного фаршированог перцю за рецептом «щасливого кухара».
14
14
Джерело