Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Курка по-фламандськи: магія з темним пивом

Курка по-фламандськи: магія з темним пивом
Факти • 1 хв читання

Фудблогерка Тетяна Юшина продовжує знайомити фоловеров зі стравами світової кухні. Якщо раніше вона ділилася рецептом ребного рієта по-французьки, то наразі розповіла, як приготувати курку по-фламандски.

«Ніжна, соковита, з карамельно-пивним соусом. Темне пиво, бекон, цибуля й трохи гірчиці творять магію — страва ніби переносить у Бельгію», — пише фудблогерка на своїй сторінці у соцмережі та рекомендує подавати страву з картопляним пюре чи багетом — щоб вимакати соус до останньої краплі!

Рецепт жульєну, який готуєтся з курятиною та грибами в картопляному кошику, читайне на нашому сайті.