Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Курячі котлетки будуть ніжними, соковитими й ароматними: додайте цей секретний інгредієнт

Курячі котлетки будуть ніжними, соковитими й ароматними: додайте цей секретний інгредієнт
ТСН • 6 переглядів • 1 хв читання

Що додати до фаршу, щоб курячі котлети вийшли соковитими / © www.freepik.com/free-photo

Цей секретний інгредієнт — вершкове масло. Якщо додати декілька шматочків у курячий фарш, ви отримаєте соковиті й запашні котлетки із хрумкою рум’яною скориночкою.

Під час смаження вершкове масло повільно тане всередині котлети, зберігаючи соковитість м’яса.

Воно пом’якшує структуру м’яса і робить фарш пухким.

Додає легкого вершкового присмаку, який ідеально поєднується з курятиною.

Використовуйте холодне масло, а не розтоплене, саме це дозволяє зберегти структуру фаршу.

Не пересмажуйте котлети, бо тоді навіть вершкове масло не врятує пересушене м’ясо.

Якщо хочете ще більше соку, додайте у курячий фарш натертий кабачок чи трохи жирних вершків.

2 скибочки батона, замочених у молоці;

50 грамів холодного вершкового масла;

панірувальні сухарі чи борошно;

Змішайте фарш із натертою цибулею та хлібом.

Додайте до м’ясної маси яйце, спеції, подрібнений часник.

Наріжте холодне вершкове масло дрібними кубиками й обережно додайте до фаршу. Не розмішуйте надто активно, шматочки мають залишатися цілими.

Сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях.

Смажте на середньому вогні по 4–5 хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.

6