Курятина / © Pexels
Мабуть, котлети — це страва, яку, без перебільшення, любить кожен. Смачними вони виходять не лише зі свинини чи телятини, а й з курятини. Якщо додати до них один інгредієнт, вони будуть ніжними всередині та з золотавою скоринкою зовні.
ТСН.ua підготував для вас рецепт курячих котлет.
білий хліб або батон — 2 скибки (без скоринки)
вершкове масло — 50 г (для начинки всередину)
панірувальні сухарі або борошно
Готуємо фарш. Куряче філе треба подрібнити м’ясорубкою або блендером.
У молоці або вершках замочіть хліб. Добре відтисніть і додайте до м’яса. Дрібно наріжте цибулю у фарш.
Додайте до фаршу яйце, сіль, перець. Перемішайте фарш руками, поки він не стане однорідним і трохи липким.
Щоб котлети були дуже соковитими, наріжте вершкове масло невеликими кубиками і заморозьте його. Коли ліпитимете котлету, сховайте шматочок масла всередину.
Сформуйте котлети, обкачайте в борошні або панірувальних сухарях.
Обсмажуйте котлети на добре розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки. Потім перекладіть до форми, накрийте фольгою та доведіть до готовності в духовці, яку попередньо розігрійте до 180°С. Тримайте котлети в духовці 10 хв.
Нагадаємо, ми писали про те, як приготувати котлети з гречки, картоплі та зелені.
Від початку повномасштабного вторгнення прикордонники впіймали декілька десятків тисяч чоловіків, які намагалися незаконно виїхати за межі України / © ТСН
Президент США Дональд Трамп / © Associated Press
Дональд Трамп / © Associated Press