Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Курячі котлети, які тануть у роті: додайте до рецепту ці інгредієнти

Курячі котлети, які тануть у роті: додайте до рецепту ці інгредієнти
ТСН • 1 хв читання

Курятина / © Pexels

Мабуть, котлети — це страва, яку, без перебільшення, любить кожен. Смачними вони виходять не лише зі свинини чи телятини, а й з курятини. Якщо додати до них один інгредієнт, вони будуть ніжними всередині та з золотавою скоринкою зовні.

ТСН.ua підготував для вас рецепт курячих котлет.

білий хліб або батон — 2 скибки (без скоринки)

вершкове масло — 50 г (для начинки всередину)

панірувальні сухарі або борошно

Готуємо фарш. Куряче філе треба подрібнити м’ясорубкою або блендером.

У молоці або вершках замочіть хліб. Добре відтисніть і додайте до м’яса. Дрібно наріжте цибулю у фарш.

Додайте до фаршу яйце, сіль, перець. Перемішайте фарш руками, поки він не стане однорідним і трохи липким.

Щоб котлети були дуже соковитими, наріжте вершкове масло невеликими кубиками і заморозьте його. Коли ліпитимете котлету, сховайте шматочок масла всередину.

Сформуйте котлети, обкачайте в борошні або панірувальних сухарях.

Обсмажуйте котлети на добре розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки. Потім перекладіть до форми, накрийте фольгою та доведіть до готовності в духовці, яку попередньо розігрійте до 180°С. Тримайте котлети в духовці 10 хв.

Нагадаємо, ми писали про те, як приготувати котлети з гречки, картоплі та зелені.

Від початку повномасштабного вторгнення прикордонники впіймали декілька десятків тисяч чоловіків, які намагалися незаконно виїхати за межі України / © ТСН

Президент США Дональд Трамп / © Associated Press

Дональд Трамп / © Associated Press