Сезон кабачків дуже довгий — і саме зараз вони найсмачніші та найароматніші. Ви можете приготувати кабачковий млинець як основу, а далі фантазувати. Фудблогерка Світлана Климовська пропонує доповнити такий млинець слабокопченою фореллю, бо вона має легкий аромат диму і чудово підходить до молодих кабачків. Також можна використати панчету, бекон або декілька шматочків прошуто.
Спочатку приготувати кабачковий млинець. Натерти кабачок, відтиснути всю зайву рідину та перекласти в миску.
Додати яйце, дрібно нарізану зелену цибулю та два стебла кропу. Приправити та додати борошно. Все гарно розмішати.
Смажити млинець на оливковій олії з обох боків. Викласти на тарілку для подачі. Зверху свіжий мікс салату, шматочки форелі та яйце пашот.
Нагадаємо рецепт яєць «Пармантьє». Це просто, ситно та по-французьки вишукано.