Фуд-блогерка Olya Pins яка нещодавно поділилася рецептом кабачкових мафінів, розповіла рецепт ще однієї своєї улюбленої страви з кабачків — лазаньї.
«Ця кабачкова лазанья — фаворит літа! Без тіста, без зайвого жиру — тільки соковиті овочі, ніжний фарш і трохи сиру», — зазначила блогерка. ⠀ За її словами, страва виходить ситною, але легкою — ідеально для вечері або обіду.⠀ ⠀ Інгредієнти (на 2 порції): 1 кабачок (~300 г) 250 г курячого фаршу (стегно) 1 цибулина 100 г томатного пюре 1 свіжий помідор або ще 100 г пюре 80 г сиру сіль, італійські трави крапля олії для смаження
Приготування: Обсмажити фарш з цибулею.
Кабачок помити й нарізати тонкими слайсами.
Формувати шари так: кабачок — фарш — сир (повторити 2−3 рази)
Зверху посипати спеції й трохи сиру.
Запікати при 180 °C приблизно 20 хвилин.