Варіації на тему аджики завоювали міцні позиції в домашньому консервуванні. Яких тільки різновиди соусів не вигадали наші господині! Наприклад, аджика з кабачків гарна і доступністю продуктів, і м'яким пікантним смаком, і вітамінним складом. Така аджика дуже смакуватиме вам взимку до будь-яких страв, ділиться кулінарка Людмила Чеглакова.
Овочі перемолоти на м'ясорубку, додати сіль, цукор, гострий перець, олію, перемішати і варити 35−40 хвилин. Додати вичавлений часник і проварити ще 5 хвилин. Додати оцет, перемішати, проварити ще пару хвилин, розкласти по чистим, стерилізованим банкам і закатати.
Нагадаємо рецепт аджики на зиму від Івана Янюка.