Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Ідеальні фаршировані перці від Пави: рецепт, «щоб здивувати всіх або потішити себе»

Ідеальні фаршировані перці від Пави: рецепт, «щоб здивувати всіх або потішити себе»
Факти • 1 хв читання

Переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезинський (Пава), який недавно показав, який його улюблений сніданок, запропонував приготувати фаршировані перці.

«Простий рецепт — великий смак! Це найсмачніший варіант, запевняю. Спробуєте раз — будете готувати знову і знову!» — впевнений Пава.

Інгредієнти: перець болгарський 700 гр гриби будь-які 100 гр булгур 50 гр цибуля 1 середня часник 2 зубчик петрушка 60 гр коріандр молотий 1 ч л фарш курячий 400 гр мускатний горіх ½ шт лаврове листя 3 шт томати у власному соку 400 гр вершкове масло 20 гр олія 30 мл сіль, перець

Гриби, цибулю і часник обсмажити на вершковому маслі й додати до фаршу.

Потім додати спеції — натерти мускатний горіх, додати коріандр, петрушку, відварений булгур, сіль та перець. Все перемішати і начинити перці.

Далі готується соус : На пательню висипати банку томатів, лаврове листя, часник, сіль, перець.

Викласти перці на соус. Поставити у заздалегідь розігріту духовку 180 градусів на 35−40 хвилин. Подавати зі сметаною.

«Фаршировані перці— це просто, швидко й смачно! Ідеальний рецепт, щоб здивувати всіх або потішити себе», — додав кулінар.

Публикация от Bzhezynskyi Vadym (@pava_vb)

Передплатники Пави подякували за рецепт, зазначили, що страва виглядає дуже апетитною та пообіцяли обов'язково приготувати такі перці. Деяким сподобалася музика, якою Пава супроводжує свої відео.

Раніше перевіреним рецептом смачного фаршированого перцю поділився «щасливий кухар» Іван Янюк.

Нагадаємо, що приготувати фаршировані перці можна без крупи або начинити їх грибами та куркою.