Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Які продукти краще зберігаються під час спеки

Які продукти краще зберігаються під час спеки
ТСН • 1 переглядів • 1 хв читання

Диня / © Pixabay

Дині, апельсини, манго та баклажани можуть безпечно зберігатися при температурі від +10 до +14 °C, у той час як груші, абрикоси та яблука швидше псуються.

Експерт радять більшість овочів та фруктів зберігати у прохолодному місці при температурі від 0 до 10 °C, наприклад, у холодильнику. Проте деякі плоди більш стійкі до тепла, ніж інші.

При температурі від +10 до +14 °C можна зберігати дині, апельсини, кавуни, банани, лимони, манго, грейпфрути, баклажани та авокадо.

А груші, абрикоси, персики, яблука зберігаються при температурі від -1 до 0 °C.

Картоплю рекомендують зберігати при температурі +4 °C, щоб уникнути проростання бульб і проморожування м’якоті, яке псує смак продукту.

Раніше ми писали, як охолодити житло у спеку. Більше про цікавий лайфгак читайте у новині.

1