Хто ж не любить чебуреки! Сьогодні вони є у меню багатьох ресторанів Києва. Етикет пропонує їх їсти руками, тримаючи вертикально і починаючи з верхнього краю. Потрібно ретельно вимити руки перед їжею. У деяких ресторанах до чебуреків подають рукавички — це ідеальний варіант.
У ресторані можна використовувати вилку та ніж. При цьому потрібно пам'ятати, що всередині чебурека смачний бульйон, яким варто поласувати.
Ідеальні чебуреки хрусткі та соковиті. Подаються вони гарячими.
Перш ніж їсти чебурек, подбайте, щоб на столі були серветки. Адже інакше ви ризикуєте вимастити одяг свій та оточуючих.
І ще: не замовляйте їжу, яку не вмієте їсти, якщо обідаєте чи вечеряєте з діловими партнерами. Адже в офіційній ситуації важливо зосередитися на ділових питаннях, а не на тому, як їсти страву.
Багато смаколиків, таких як чебуреки, можна приготувати і вдома, а потім насолодитися ними в колі рідних та близьких. Тоді ви повністю відчуватимете себе зручно. А це важливо для кожної людини.
Раніше Ольга Сметанська розповіла, як етикет пропонує їсти популярну страву грузинської кухні хінкалі.
Фото з альбому Ольги Сметанської