Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Як приготувати кускус швидко та смачно

Як приготувати кускус швидко та смачно
Вінниця.info • 1 хв читання

Кускус варити треба зовсім трошки. Насправді його навіть не варять, як рис чи гречку, а запарюють. У середньому вистачає 5–7 хвилин під кришкою. Якщо хочеш більш розсипчасту текстуру, достатньо 5 хвилин, якщо ніжнішу й м’якішу - тримай 7–8 хвилин.

Цікаво: Кускус родом із Північної Африки, і його традиційно подають у великій тарілці для всієї родини, як символ єдності й гостинності.

Тепер визнаєте, що приготування кускусу - це справа кількох хвилин. Експериментуйте зі спеціями, додавайте овочі чи соуси, щоб кожного разу отримати нову страву. Якщо вам сподобалися ці ідеї, не зупиняйся. Спробуйте також приготувати соковитий м’ясний рулет або грибний жульєн.