Шеф-кухар Олександр Огороднік, який раніше показав швидкий спосіб приготування молодої кукурудзи у мікрохвильовці, розповів про три головні помилки в приготуванні сирників.
Три помилки при приготуванні сирників:
Якщо в сирі забагато вологи або яєць — сирники розлазяться, стають рідкими всередині. Рішення: відтисніть через марлю, якщо вологий.
Хочеться «зафіксувати» рідке тісто — і починаємо сипати борошно. В результаті маємо тістечка, а не сирники.
3. Низька температура пательні
Часто сирники прилипають або «розповзаються», бо пательня недостатньо гаряча.
Також Огороднік поділився рецептом приготування сирників:
— 1 кг кисломолочного сиру - 1 яйце - 100 г борошна або манки - 100 г цукру - дрібка солі - ваніль за бажанням.
Як писали «ФАКТИ», нещодавно Огороднік поділився оригінальним рецептом смаженої печінки, яку він готує з додаванням абрикосів.
«Печінка — дуже недооцінений продукт. І багато хто просто не знає, як її правильно приготувати», — зазначив шеф-кухар.