Про користь сніданків відомо всім. Слід спробувати звичайні страви в незвичному поєднанні, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська. Це варіація на тему яєчня та салат з буряку, яка ідеально підходить тим, хто на дієті.
Помідор нарізаємо кубиком або напівкільцями, сир натираємо на тертці. На гарячу сковорідку викладаємо лаваш, зверху вбиваємо яйце, посипаємо натертим сиром і зеленню, і загортаємо лаваш в конверт. Смажимо лаваш під кришкою з двох сторін 5−10 хв.
Нарізаємо буряк, авокадо та фету невеличкими кубиками, додаємо спеції, мілко нарізану зелень й оливкову олію, все ретельно перемішуємо і посипаємо горішками.
Радимо також приготувати з лавашу ліниві пиріжки із сиром, з якими не наберете зайвої ваги.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт торта, що підкорив світ і став легендою.