Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Гливи на мангалі: виходять смачніше, ніж м'ясо

Гливи на мангалі: виходять смачніше, ніж м'ясо
Факти • 1 переглядів • 1 хв читання

Шеф-кухар Валентина Кущ (Валя Саєнко), яка раніше поділилася рецептом Косівського салату, до складу якого входять білі гриби або гливи, розповіла, як посмажити гливи, щоб вони були смачнішими за м'ясо.

«Рецепт простий, але гливи виходять такі, що ви їх будете готувати постійно. Я їх просто обожнюю. Можу сказати, що якщо посмажити такі гриби і зробити з ними бургери, то це буде просто шедевр», — пише вона на своїй сторінці у соцмережі.

Допис, поширений Валентина Саенко (@valya__saenko)

Про те, як приготувати фаршировані гриби в духовці, читайте на нашому сайті.

1