Сендвіч з кабачком і сиром – смачний варіант гарячого бутерброда, який легко приготувати на пательні. Завдяки поєднанню сиру, шинки та маринованого кабачка страва виходить ситною, але водночас легкою. Готувати сендвіч потрібно на пательні з вершковим маслом, щоб хліб мав золотисту скоринку, а моцарелу можна замінити іншим ніжним сиром. Щоб кабачок був ніжним, його потрібно нарізати максимально тонкими слайсами. Рецепт від Кarinaishere.
Наріжте кабачок тонкими слайсами. Додайте лимонний сік, цедру, подрібнений часник, оливкову олію, дрібно нарізаний кріп, сіль і перець. Перемішайте і залиште маринуватися на 5 хвилин.
Наріжте дві скибки хліба та викладіть на них порізану моцарелу.
Поверх сиру розкладіть маринований кабачок, зверху – шинку та ще один шар моцарели.
Посипте тертим твердим сиром і накрийте другою скибкою хліба.
Розігрійте пательню з вершковим маслом і обсмажте сендвічі з обох боків до золотистої скоринки. Подавайте гарячими.