Коротко
Кулінарка Елла Іванова запропонувала простий рецепт чудового соусу з болгарського перцю та огірків. Соус готується зі свіжих овочів, гірчиці, куркуми та фруктового оцту. Він виходить дуже смачним та ароматним і підійде як до м'яса, так і до риби.
Вересень — один із найкращих місяців на рік для втілення кулінарних фантазій. Дарунки природи дозволяють проявити творчість. Приготуйте, наприклад, чудовий соус на основі болгарського перцю та огірків.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом смаколика, який варто взяти на замітку.
— Приготуємо чудовий соус, — каже Елла Іванова. — Він дуже смачний та ароматний.
Порізати перець, огірок та цибулю на приблизно однакового розміру кубики. Додати гірчицю, куркуму та чорний перець, цукор, часник, фруктовий оцет, посолити. Дати постояти пів години, щоб овочі дали сік. Ставимо в сковороді на вогонь і тушкуємо 15 хвилин. З'єднуємо крохмаль з холодною водою, вводимо в овочеву суміш і проварюємо кілька хвилин.
Це смачно і до м'яса, і до риби, і з хлібом.
Раніше відома кулінарка Оксана Вознюк поділилася секретами, які допоможуть швидко приготувати смачний сніданок.