Буряк — той овоч, який багато страв зробить яскравими не лише візуально, а й щодо смаку. Включіть його в раціон — і ви переконаєтесь у цьому.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом картопляно-бурякового салату, який, напевно, вам сподобається. Подавайте їжу гарно, як у ресторані. І пам'ятайте: домашня їжа найкраща в усіх сенсах. Вона натуральна, бюджетніша, ніж ресторанна, і головне — приготовлена з любов'ю для рідних та близьких. Вони обов'язково цю любов відчують.
2 відварені або запечені буряки 1 цибулина 300 г вареної картоплі 150 г ферментованої спаржі чи солоних огірків Сіль Перець 1 чайна ложка лимонного соку або винного оцту Перчик чилі 1 чайна ложка гірчиці у зернах 2 столові ложки олії
Картоплю та буряки відварити, почистити та порізати. Додати цибулю й щось із улюблених солінь (наприклад, ферментовані спаржу чи огірки). Заправити сумішшю лимонного соку, олії, гірчиці, додавши сіль та перець.
Раніше Елла Іванова розповідала, як приготувати смачний паштет з курячих сердець.