Гарбузові булочки немов вісник осені — яскравої та чудової. Ви наливаєте чай у найгарнішу чашку і насолоджуєтеся. На столі — рум'яні ароматні гарбузові булочки, які ви щойно спекли. Ви нікуди не поспішаєте. Це і є хвилини щастя!
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом ласощів, який варто взяти на замітку. Готуються вони хоч і не швидко, але досить просто. А результат чудовий!
Гарбуз запекти в духовці і подрібнити. Гарбузове пюре доповнити водою, цукром, сіллю, пресованими дріжджами і олією. Можна додати ванільний цукор. Додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Добре вимішуємо, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо хвилин на 30. Формуємо булочки. Ставимо в тепле місце на 15 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.
Нагадаємо рецепт пасти із запеченим гарбузом, в'яленими помідорами та фетою.