Заправка для салату важлива як аксесуар у створенні образу. Вона може додати яскравості та неповторності. Манго має неймовірно багату палітру смаку. Саме тому заправка з цим фруктом виходить незвичайною. Можливо, вона стане однією з ваших улюблених.
Готуйте для рідних і близьких із позитивними емоціями, це дуже важливо.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом заправки, яка зробить смак ваших салатів неповторним і яскравим. Домашня кухня є домашньою. Її страви натуральні, а це дуже важливо. Готуючи, вибирайте якісні натуральні інгредієнти.
Проварюємо пюре з м'якоті манго з коричневим цукром, бальзамічним оцтом і винним оцтом 10 хвилин. Охолодивши, пропускаємо через сито. Додаємо 50 г винного оцту. Зберігаємо в баночці в холодильнику. Використовуємо для заправки салатів.
Нагадаємо рецепт чилі-джему — незамінного соусу до шашлику.