Loqal – новинний агрегатор Loqal
Чизкейк від «найдобрішого нутриціолога»: ідеальний десерт без почуття провини
Новини

Чизкейк від «найдобрішого нутриціолога»: ідеальний десерт без почуття провини

Факти • 14 переглядів • 1 хв читання

Нещодавно відома фудблогерка Валерія Велігура поділилася рецептом перевернутого чизкейку, а фудблогер Василь Лук’янов, який представляється в Instagram, як найдобріший нутріціолог, розповів, як приготувати чизкейк з п’яти інгредієнтів.

«Без цукру, без вершків, без випікання — але СМАК неймовірний! 150 г білка і клітковини — ідеальний десерт без почуття провини!» — написав він.

Інгредієнти: - 300 г печива - 100−150 г масла - 450 г легкого сиру - 350 г грецького йогурту - 100 г еритриту (або цукру за бажанням) - можна і цукор, якщо калорії не турбують

Ягідний джем: - Будь-які ягоди - Ложка кукурудзяного крохмалю - Сах-зам за смаком і на повільному вогні проварити

Спершу треба подрібнити печиво в блендері. Потім змішати його з маслом. Далі викласти основу у форму (з бортами) та добре утрамбувати. Поставити у холодильник. Змішати сир, йогурт і еритрит до однорідності. Вилити на основу. Якщо дуже рідкий крем — додати желатин і перемішати. Охолодіть протягом кількох годин. Готово!

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати мандариновий чизкейк.

14