Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Ці кабачки зникають першими зі столу: ніхто не вірить, що тут нема м’яса

Ці кабачки зникають першими зі столу: ніхто не вірить, що тут нема м’яса
Факти • 1 хв читання

Якщо вам набридли класичні смажені кабачки в борошні чи клярі, спробуйте новий рецепт. Страва виходить ніжною, ароматною та дуже смачною, а її ефектний вигляд додасть святковості до будь-якого столу, пише Сенсація.

• кабачки — 3 шт; • вода — 2 л; • сіль — 1,5 ч. л; • оцет — 2 ст. л; • лавровий лист — 2 шт; • перець горошком — 3 шт.

• яйця — 4 шт; • твердий сир — 50 г; • приправа до м’яса — 1 ч.л.

• панірувальні сухарі — 100 г; • борошно — 100 г; • олія для смаження.

Кабачки для цього рецепту беремо некрупні. Очищаємо кабачки від шкірки і нарізаємо, недорізаючи до краю, щоб вийшла така форма як на фото.

У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, перець горошком, лавровий лист і оцет. Доводимо воду до кипіння і опускаємо туди кабачки. Варимо після закипання 2−3 хвилини. Далі кабачки виймаємо з маринаду. Готуємо кляр. До яєць додаємо приправу до м’яса, натертий на дрібній тертці твердий сир і ретельно перемішуємо. Саме ця приправа надасть страві цікавого смаку. В окремій мисці змішуємо панірувальні сухарі і борошно. Розігріваємо сковорідку з великою кількістю олії. Кабачки ретельно вмочаємо зі всіх боків у яєчну масу, а потім обвалюємо в панірувальній суміші. Викладаємо кабачки на сковорідку і смажимо до золотистості з двох сторін. Смажити потрібно на невеликому вогні, щоб кабачки добре просмажилися. Готові кабачки подаємо до столу гарячими. Вони чудово смакують зі сметанним соусом з додаванням часнику та зелені. Смачного!

Раніше «ФАКТИ» писали, як заморозити кабачки на зиму.